Event Cosplay Little Tokyo Ennichisai

2.7.12

AOZORA Live @ Little tokyo Ennichisai 2012

Read English here
Hari ini aku datang ke Event Cosplay Little Tokyo Ennichisai yang bertepat di Melawai- Blok M Square , Jakarta Selatan. Disini acaranya sangat ramai dengan cuaca yang sangat panas :s bahkan panasnya sampai menembus wig ku .___.) Banyak acara selain cosplay dalam event ini salah satunya ada tarian jepang, mikoshi, dashi, banyak stand jualan, dan kuliner jepang >:D Yeah ini yang paling ku tunggu :face48:.




Hari ini aku cosplay original "Sweet Lolita" karena eventnya outdoor sehingga aku sedikit takut akan susah mencari ruang ganti kostum disana. Sudah sangat lama aku tidak cosplay saat event :6:Mungkin terakhir kali saat cosplay di Central Park Mall dengan Vocaloid Miku Camellia pada bulan oktober tahun lalu. Selebihnya aku hanya suka datang dan mengobrol dengan teman-teman lain/ mengadakan photosession berkelompok :D Sehingga hari ini aku cukup puas dan senang bisa bertemu banyak teman-teman lama :face71:


Saat berjalan jalan salah seorang SPG dari Animax menawarkan aku dan temanku untuk berfoto di dalamnya . Oh dia sangat baik ! hahaha. :face4:Dan didalam stand animax nya sangat lucu ! dimana disana banyak poster anime dan yang paling menarik minatku adalah poster besar beelzebub! HAHAHHA.. Kalian tau anime beelzebub?? itu sangat lucu. aku merekomendasi kalian untuk menontonnya>:D


( Left-Right )
Sasuke, dia ada lah partner cosplay ku! yah aku sangat sering 1project cosplay dengan dia.. dia juga adalah teman kuliah ku walaupun kami tidak 1 jurusan. Dia memiliki suara yang lembut dan wajah yang manis >___<
Cominica pastinya beberapa blogger mengenalnya :face50: dia selalu tampil kawaii dengan gyaru stylenya hahaha! aku selalu suka dengan makeup nya.
Vina dia adalah adik Cominica :D Dia tampak cantik ( ̶b̶i̶a̶s̶a̶n̶y̶a̶ ̶g̶a̶n̶t̶e̶n̶g̶ ) saat ini ! dan anda jangan kaget dia juga bisa tampil cakep saat cross -___-) Aku sangat iri padanya ;;A;; dia memiliki postur tubuh yang tinggi dan langsing :11:



Beberapa foto bersama Cosplayer dan teman teman lain yang bertemu disana.. OTSUKARE minna san :face48:. Thanks buat untuk kalian semua yang udah menemani, membantu foto, nyapa duluan, dan ngobrol bersama.






Suasana saat eventnya :face60:. Kalian dapat melihat betapa ramai nya event ini.


Sepanjang jalan banyak sekali yang menjual makanan, minuman dan barang barang Jepang. Aku rasa banyak sekali otaku di event ini hahah :D


Ada stand Doraemon :t:. Tapi aku lebih menginginkan stand DOMO !!! YEAHH~ aku suka sekali dengan Domo :face9:. Domo mengingatkan ku pada es cream Magnum di Kulkas ku sekarang lol >:P. hmm dan aku juga mendapatkan Note Book dari Stand Animax. Note Book ini lumayan tebal dan dibagikan gratis untuk yang masuk ke stand nya :D



Dan terakhir aku mengucapkan selamat kepada semua pemenang Event ini. Teman ku mengatakan bagi pemenangnya akan dikirim mengikutin event Cosplay Internasional :face51:. ( Kemungkinan setelah di seleksi lagi saat Event Clash-H ). Ini sangat keren ! Aku mendoakan yang terbaik untuk para pemenang yang membawa nama Cosplay Indonesia.

You Might Also Like

81 ♥comments

  1. It looks like you had a great time! Awesome photos! You have a great blog! I'd love if you checked out my blog, and if you like it, can we follow each other? I promise I’ll follow you back!
    Have a nice day!

    x♥x♥

    "Saúde & Beleza - Health & Beauty"



    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :)
      already follow your blog >< follow me back?
      thanks for visit and comment my blog ^^

      Delete
    2. Thank you so much!!!! I’m following you back now :)
      Unfortunately you haven't “bloglovin”, but if you decided to join it, please let me know, and we can follow each other there as well, it's much easier to keep in touch<3

      x♥x♥

      "Saúde & Beleza - Health & Beauty"



      Delete
    3. my bloglovin http://www.bloglovin.com/en/blog/2690989/miharu-blog :)

      Delete
  2. ce kamunya cantiiik XD bajunya lagi cute banget :$ sekali-sekali gothic lolita dong ce :D hehehe

    ReplyDelete
  3. makasih marsha >__<
    ia dulu kebetulan nemu bajunya di mall murah :D
    haha dulu uda pernah sekarang kostumnya uda aku jual ;;A;;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yah dijuaaal TT__TT sayang banget ce~~
      hehehe kamu beli kayak gitu dimana sih ce? o.O

      Delete
    2. biasa bikin sama penjahit :) hmm kalau mau beli jadi ada yang jual di taobao kok ^^
      iah waktu itu temen 1 project ku batalin projectnya :l jadi yah uda dijual aja :s

      Delete
    3. bisa minta alamat penjahit nya ga ? thx sebelumnya

      Delete
    4. bisa minta alamat penjahit nya ga ? thx sebelumnya

      Delete
  4. hai dear, thanks for visit my blog.
    just followed your blog, bdw you look so cute with that wig haha

    mirah-andi.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw thanks :D
      already follow your blog too !

      Delete
  5. ahww you look so cute <3
    looka like a lot of fun :D

    ReplyDelete
  6. hello!!! i follow your blog!!

    follow me!!! thanks!

    http://walksofdream.blogspot.com.es

    ReplyDelete
  7. I like your blog, I like your style, everything is fine!
    If you like my blog, we can follow each other)))
    хохо
    Diana
    double-ganger.blogspot.com
    twitter
    facebook

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay visit your blog and already follow too
      follow me back please :D

      Delete
  8. sure we can follow each other
    i'm following you now!!

    Xo
    http://www.todays-miracle.blogspot.nl/

    ReplyDelete
  9. thanks for your comment!
    It would be nice to follow each other!
    We are your new followers!

    <3

    ReplyDelete
  10. hi! you're so cute, thanks for the comment, now following you. hope you follow too :)

    ReplyDelete
  11. very cute cosplay:D
    btw maybe u like to vsit my blog too?
    jessillesilv.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. hey dear...follow ur cute blog:D
    maybe fllwback?
    jessillesilv.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Thank you for following me, follow you back already ^^

    Join Oasap super giveaway, win beautiful dress, open worldwide. Click here (•˘⌣˘•)
    Cheers,
    Karina Dinda R. ♥
    BLOG | TWITTER | SHOP

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :D already follow now
      okay i'm join now :) ! thanks for the info!

      Delete
  14. Thank you for following me, follow you back already ^^

    Join Oasap super giveaway, win beautiful dress, open worldwide. Click here (•˘⌣˘•)
    Cheers,
    Karina Dinda R. ♥
    BLOG | TWITTER | SHOP

    ReplyDelete
  15. How cute ♡ ,love the Pictures!
    Thank you for the nice Comment ,yes we can follow each other ,i follow now :)

    Lovely Greetings!

    ReplyDelete
  16. Hi beauty! Thanks for visited my blog, I'm glad you like it :)
    Your blog is so cute. I am now following you!
    xoxox

    www.cmgvb.com
    www.cmgvb.com

    ReplyDelete
  17. Too bad I don't speak the language. This is so cute! And you're adorable! I bet it was wonderful!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i'm sorry i write the post with indonesia language
      but next post i'll post with english >:D

      Delete
    2. you can translete or klick "Read english here" :D

      Delete
  18. wow your blog is very cute. but i have trouble when follow your blog :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. what the trouble on my blog? T__T a problem loading?
      oh i hope you can follow me and each other :)but if can't, no problem ^_^

      Delete
  19. I really like your blog :)

    Would you visit mine?

    www.7wondersblog.net

    ReplyDelete
  20. oh thanks for comment and visiting ^^
    already follow you ^^

    ReplyDelete
  21. love this post! <3
    wanna follow each other? lemme know :)

    sweet and sugars,
    Dias

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for love it :)
      of course ! follow me first and i promise i'll follow you back sweetie

      Delete
  22. Nice blog!!
    I´m following you

    Kisses
    http://jourlejour-marie.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks :)
      already follow your blog ^^

      Delete
  23. this is so cute !! no wait : kawai :)


    xx,
    Meelena(TheSerialShopper)

    ReplyDelete
  24. thanks for your comment dear,
    i love watching cosplay

    wait for your follow back,

    xo
    www.jiglycious.com

    ReplyDelete
  25. thank you sooo much for your lovely comment on my blog :)
    followed ♥

    dorteebbesen.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for follow me
      already follow your blog too^^

      Delete
  26. wow! you really enjoyed! of course we can follow! I'm already following!!!!

    ReplyDelete
  27. Ooh love the wig! I love Japanese anime and once thought about wearing a cosplay outfit :) but I never did..hehe..now I wish I at least trIed! The event looked like so much fun :) following you now
    Visit me again soon sweetie

    -Che

    style-che.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. i love the wig too ><
      okay !
      thanks for follow me.. already follow you too

      Delete
  28. Thank for comment and visiting!!!! Follow you!!!

    Kisses!!!

    www.tendenciavintage.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. Thanks for your comment!I follow you on gfc, hope you'll do the same!!


    Stephilà Creations-Myfashionblog

    ReplyDelete
  30. Love japan and your style! U are amazing!!

    Www.theitaliansmoothie.com

    ReplyDelete
  31. I am your newest follower! I cannot wait to read more of your posts and hope that maybe you can return the favor and follow my preppy blog. I always comment for every comment left on my page and hope to start a friendly relationship with your wonderful blog!

    ReplyDelete
  32. Nice pics!
    Ofcourse, i'm following you right now!
    x

    ReplyDelete
  33. OH MY GOD! You are so cute!!! I LOVE LOVE LOVE! Your blog is the cutest thing ever!!!

    I love that my mouse turns into a moustache!

    I'm following you now. Will you follow me back?!
    http://meohmyyy.blogspot.com.au/

    ReplyDelete
  34. omg you are so pretty <3 I love the cosplay :)
    Following you now! Mind to follow back? Kisses <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks XD
      okay! already follow your blog

      Delete
  35. These photos are so cute! I like this style :) I'm following you now :)

    http://anna-and-klaudia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. Thank you for commenting and visiting my blog. You have a very nice blog and I will definitely love to follow you!

    Sylvia
    sylvialovespink.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome ..
      already follow you too :D

      Delete
  37. hey finally i can follow your blog. yes i also from indonesia ;') thanks for the comment and stop by. by the wayyy, what song in your blog? can you give me the title of song? i like it <3

    ReplyDelete
  38. what a cute costume ;)
    thanks for your lovely comment on my blog , sure im following you now ! follow back ?

    laavsh.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for follow me
      already follow you ^^

      Delete
  39. great post dear:)
    come by and lets fllw each other if you love to do dear<3
    miss-monaaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. I'd love to follow each other, I already did! Hope you'll do the same ;)

    thefanglejungle.blogspot.com

    Kisses ;*

    ReplyDelete
  41. I love the moustache theme.

    For one of a kind clothes check out MTX Designs
    http://mertxehernandez.bigcartel.com/

    ReplyDelete
  42. Aw, this are awesome cosplay costumes :) Sure I will follow you now. Follow back <3

    http://www.tuwentytri.blogspot.com

    ReplyDelete
  43. Hi dear:) Of course we can follow each oether, I start to follow u now!:) wait for u! btw I like cosplay events too, u look very cute! kisses and have a good day!:)

    ReplyDelete
  44. thanks for following, i'm following you back :)



    http://fashion-gourmet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  45. Hey there, I'm following you now. Maybe you could follow me back :)

    ReplyDelete
  46. Hey lady, you are so pretty!! I just love your blog. I added myself to your followers for support and wanted to invite you to come follow back maybe and enter a fabulous $175 CHI GIVEAWAY I'm having right now!!

    Hope to see you there! Thanks so much!
    Emily

    http://emilymmeyers.blogspot.com/2012/07/chi-bling-giveaway-winner.html

    ReplyDelete

About Me

About [span]me[/span]

Miharu Julie is an Indonesia Blogger

Mostly shares about Beauty, Fashion, Cosplay, Travel. Loves: Korea Cosmetics and Japan Fashion

Contact: Miharu.Julie@yahoo.com



Like us on Facebook