Koji SPRING HEART Mascara 02 (Volume

19.9.12


Description product :90:(credit :sasa.com )
Koji Spring Heart Mascara 02 (Volume) is made to emphasize your lashes instantly increase thickness & fullness of lashes Unique, streamlined Speed-Meter Brush design coats every single lash evenly Dispersed pigments intensify color 30% more With moisturizing property to help prevent breakage, flaking or clumping Suitable for contact lens wearers & sensitive eyes


Even thoguh you use the mascara 3,4 times it does not give you any crumbs

Created in 2 way brush, which each side can be used for different parts of your lashes.

Made in film type, so when you remove the mascara it can come off easily without smudging.
Straight from Japan

*We have used our best efforts to accurately display the colors of the products, however the actual color you see will depend on your monitor and may not be accurate.


how to use it :47: :
Apply slowly from the root of eyelashes. For better result, use eyelashes curler before applying mascara.

country of origin
Japan




Price ( IDR ) : Rp 169.900,00





Mascara Swatches:




No Waterproof ??! hmm apa mungkin aku menggosoknya terlalu kuat lol Beberapa review lain mengatakan mascara ini waterproof. Kalian dapat mencoba nya sendiri :) Mungkin pendapat setiap orang berbeda.




Swatch on my eyes



Awesome! It gave super volume



Like :21::
:82: love the packaging
:82: textur nya ga menggumpal sehingga memudahkan pemaikannya
:82: ga memiliki wangi yang aneh aneh lol
:82: memberikan volume yang cukup baik
:82: lumayan cepat kering. Ketika setelah memakainya aku mengedipkan mata beberapa kali dan bekas mascara nya tidak ada yang menempel di bawah mata ku :face71:


Dislike :22::
:84: Sejauh ini aku belum menemukan sesuatu yang buruk dengan mascara ini. Hanya saja ini bukan produk favorite ku :3 Dolly Wink tetap menjadi produk no 1 yang paling ku cintai :face51:


You Might Also Like

6 ♥comments

  1. kaya terlalu basah ga sih jul? >..<

    ReplyDelete
  2. ciao tesoro! da me non si trova questo brand,ma ottima recensione
    http://sweetymakeupcandy.blogspot.it/

    ReplyDelete
  3. miharuuuu~~~ kemana aja??
    aku buka blog mu gak bisa. hehe.

    mascara ini padahal packagingnya biasa banget yah, cuma botol item sama tutup emas.
    gak cute kayak dollywink...

    ReplyDelete
  4. iah blognya kena maintenance domain :(
    emang masih lucuan dolly wink.. cuma lumayan lah botolnya simple gitu sama fontnya spring heartnyaa kayak tulisan princess gitu o//w//o

    ReplyDelete
  5. itu waterprooff cintaaa, cuman bersiinnya gampang pake aer, wkakwkakwa btw, gw juga tetep lbih suka dolly wink sih, cuman dolly wink punya mascara kadang suka rontok di gw blakangan ini, kynya uda mesti pensiun deh :/

    ReplyDelete

About Me

About [span]me[/span]

Miharu Julie is an Indonesia Blogger

Mostly shares about Beauty, Fashion, Cosplay, Travel. Loves: Korea Cosmetics and Japan Fashion

Contact: Miharu.Julie@yahoo.com



Like us on Facebook